Turmeric

CURCUMA LONGA, NOUL DVS. ALIAT PENTRU ARTICULAȚII SĂNĂTOASE

Folosită de-a lungul secolelor în bucătăria și medicina asiatice, rădăcina de turmeric (cunoscut și drept curcuma) este un condiment cu o multitudine de proprietăți recunoscute, printre care și aportul său la menținerea unor articulații sănătoase.

Unul dintre ingredientele active ale turmericului, respectiv curcumina, este cel care joacă un rol important în mobilitatea articulațiilor noastre. Fiind un antioxidant natural deosebit de puternic, curcumina acționează direct la sursa sensibilității articulațiilor. Aceasta contribuie la menținerea flexibilității articulațiilor, mușchilor și tendoanelor, prevenind și limitând, în același timp, îmbătrânirea cartilajului.

O ALTERNATIVĂ SIGURĂ ȘI EFICIENTĂ

Multiple studii realizate asupra curcuminei au confirmat valoarea și siguranța utilizării acestei alternative 100% naturale. Efectele secundare ale curcuminei sunt extrem de puține, astfel încât aceasta poate fi utilizată pe perioade lungi de timp fără a cauza complicații gastrice.

CURCUMA LONGA DA, DAR NU ÎN ORICE FORMĂ!

Simpla adăugare a pudrei de turmeric în mâncărurile dvs. nu este suficientă pentru a vă bucura de beneficiile acestui condiment secular. Curcumina este solubilă în grăsime (lipide) ceea ce înseamnă că este greu și slab absorbită de corpul uman. Astfel, ar fi nevoie de administrarea zilnică a unor cantități foarte mari de curcumina pentru a beneficia într-adevăr de efectele sale. Din fericire, există o soluție!

Soluția noastră

FLEXOFYTOL-curucma

Taylor Moton Jersey